Herstoffering

In onze meubelstoffeerderij kunt u terecht voor het restylen / herstofferen van uw bestaande meubilair, maar ook voor maatwerk oplossingen. Door onze ruime ervaring denken wij graag mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Vervolgens verzorgen wij een vrijblijvende offerte op maat. Zo krijgt uw interieur een volledig nieuwe uitstraling tegen minimale kosten.

Vloerafwerking

Uw vloerbedekking stemmen wij volledig af op de manier waarop er gebruik van wordt gemaakt. Een vloer die in de komende jaren perfect is en blijft. HYKI biedt uitkomst en adviseert u bij de juiste keuzes. Afhankelijk van het gebruik adviseren wij de best mogelijke oplossing. Of het nu gaat om vloerbedekking, PVC vloeren, marmoleum, gietvloeren, epoxy terrazzo of rubber tegels. Wij weten precies wat bij uw omstandigheden het best past.

HYKI concentreert zich op de disciplines; meubilair, meubelstoffering, maatwerk interieur, vloerafwerking en raambekleding. Conceptontwikkeling en het ontwerp van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen studio of in samenwerking met externe interieurarchitecten. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij bieden u een beproeft concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw bedrijf of instelling.

Loading...

Download brochure

Ontvang onze brochure in uw inbox door onderstaande gegevens in te vullen.