CoachCentrum Den Haag

In samenwerking met HyKi heeft NetCompany een opmerkelijke transformatie ondergaan in hun dynamische werkomgeving, de dynamohal. Met de hoogste achting voor de historische waarde van deze locatie heeft HyKi een verbluffende herinrichting gerealiseerd, die een waarlijk prachtige ruimte tot leven heeft gebracht. Deze herinrichting is tot stand gekomen dankzij het creatieve talent van Saskia Kitzmann-Vreede van Loover, een vooraanstaand ontwerper met oog voor detail en esthetiek.

NetCompany, als opdrachtgever, staat bekend om zijn toewijding aan de versnelling van de digitale transformatie in zowel de publieke als private sector, niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken en verder. Hun expertise en innovatieve aanpak hebben hen gepositioneerd als pioniers in het leveren van bedrijfskritieke IT-oplossingen die de basis vormen voor duurzamere samenlevingen, succesvolle bedrijven en een betere levenskwaliteit voor iedereen.

Aanpak

Met alle respect voor de historie van de dynamohal hebben we een prachtige inrichting mogen verzorgen naar een ontwerp van Saskia Kitzmann-Vreede van Loover! Netcompany als opdrachtgever versnelt de digitale transformatie in de publieke en private sector in Nederland, Denemarken en verder. Ze leveren bedrijfskritieke IT-oplossingen die bijdragen aan duurzame samenlevingen, succesvolle bedrijven en een betere levenskwaliteit voor iedereen.

Elk detail is met
zorg en stijl
vormgegeven

De aanpak van HYKI kenmerkt zich door het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar hun visie, is HYKI in staat geweest om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Zandkamer. Elk element is zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimte een gevoel van verfijning en gastvrijheid uitstraalt.