Een inrichtingsproject vol ambitie

Flinker, een snelgroeiend IT-consultancy bedrijf met een sterke drive, besloot dat het tijd was voor een nieuwe stap in hun bedrijfsgroei. Ze zochten naar een plek die hun ambitie en collegiale verbinding met klanten weerspiegelde, en dat vonden ze in de vorm van een eigen nieuwbouw op bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek, na hun vertrek uit Zwolle. Dit nieuwe kantoor is nu de dynamische thuisbasis van Flinker, en Hyki Interior Affairs heeft een cruciale rol gespeeld in het realiseren van hun projectinrichting visie voor deze ruimte.

Bij Flinker is hybride werken een integraal onderdeel van hun bedrijfscultuur. Ze opereren door heel Nederland en begrijpen het belang van persoonlijke ontmoetingen. Het nieuwe kantoor moest een centrale plek bieden voor teamleden om samen te komen en te werken. Daarom stond een centrale bar hoog op hun prioriteitenlijst. Bij Flinker is een gezellige sfeer op het werk van essentieel belang, en dit nieuwe kantoor biedt precies dat

Aanpak

HYKI Interior Affairs werd door Flinker benaderd voor de uitvoering van hun projectinrichting visie, in samenwerking met Zwaag Interieur. Binnen strakke deadlines en budgettaire beperkingen heeft HYKI een hybride kantooromgeving gecreëerd. Het resultaat sluit naadloos aan bij Flinker’s bedoeling en sfeer, waar werken, ontmoeten, leren en verbinden centraal staan.

Elk detail is met
zorg en stijl
vormgegeven

De aanpak van HYKI kenmerkt zich door het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar hun visie, is HYKI in staat geweest om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Zandkamer. Elk element is zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimte een gevoel van verfijning en gastvrijheid uitstraalt.