Stijlvol en licht met oog voor elk detail

HYKI heeft met trots het interieur van het kantoor van Conversie Partners vormgegeven. Het resultaat is een schitterend industrieel design met subtiele Scandinavische invloeden. Het pand biedt 12 werkplekken, 3 veelzijdige vergaderruimtes (waarvan één is omgetoverd tot een creatieve brainstormruimte) en een keuken waar het personeel gezamenlijk kan lunchen en socializen. De ruimte baadt in natuurlijk licht, wat het een bijzonder heldere en stimulerende omgeving maakt.

Gezien de dynamiek van de open kantoortuin, heeft HYKI bijzondere aandacht besteed aan de akoestiek. Strategisch geplaatste akoestische houten panelen sieren de wanden, waardoor men ongestoord kan werken en zich kan blijven concentreren. Het interieur van Conversie Partners biedt de werknemers de perfecte omgeving om individueel in te werken én samen te werken, brainstormen of voor het ontvangen van gezelschappen en zakenrelaties.

 

Aanpak

Bij de aanpak van het kantoor van Conversie Partners stonden functionaliteit en stijl centraal. Het kantoor moest een werkplek worden die motiveert, inspireert en rust biedt. Daarnaast wenste Conversie Partners een ruimte te hebben waar creativiteit centraal staat wegens de vele brainstormsessies. Door nauw samen te werken met de klant en goed diens behoeften in kaart te brengen kon HYKI de vertaalslag maken van wens naar realiteit. 

Elk detail is met
zorg en stijl
vormgegeven

De aanpak van HYKI kenmerkt zich door het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar hun visie, is HYKI in staat geweest om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Zandkamer. Elk element is zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimte een gevoel van verfijning en gastvrijheid uitstraalt.