Stijlvol en licht met oog voor elk detail

HYKI is al vele jaren betrokken bij de realisatie van het interieur van de Zandkamer. Een prachtige vergaderlocatie in het centrum van Den Bosch en recht tegenover het centraal station! Een prachtig sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt en centraal gelegen is. Wij zijn de klant zeer dankbaar voor het vertrouwen dat ze wederom hebben gekozen voor de expertise van HYKI. De Zandkamer is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met moderne vergaderruimten.

HYKI in samenwerking met JBAV hebben de Audiovisuele inrichting verzorgt. De vergaderruimten zijn voorzien van Barco Clickshare om draadloos te presenteren. De complete inrichting is stijlvol en licht met oog voor elk detail. Ideaal voor bijeenkomsten van kleine tot grote gezelschappen. Vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en trainingen maar ook één op één gesprekken en zelfs een private diner of netwerkborrels alles is mogelijk.

Aanpak

Bij de aanpak van HYKI stond stijlvol en licht design met oog voor elk detail centraal. Het interieur van de Zandkamer straalt een aangename sfeer uit die perfect past bij diverse soorten bijeenkomsten, variërend van kleine tot grote gezelschappen. Of het nu gaat om vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, trainingen, één-op-één gesprekken, private diners of netwerkborrels, alles is mogelijk in deze veelzijdige ruimte.

Elk detail is met
zorg en stijl
vormgegeven

De aanpak van HYKI kenmerkt zich door het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar hun visie, is HYKI in staat geweest om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Zandkamer. Elk element is zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimte een gevoel van verfijning en gastvrijheid uitstraalt.