Een multifaceted inrichtingsproject

NetCompany Nederland heeft een bijzondere reis gemaakt op het gebied van kantoorinrichting met HYKI Interior Affairs. Deze onderneming omvat vier verschillende kantoren in Delft, elk met zijn eigen karakter en geschiedenis. Het begon allemaal op Mijnbouwplein, een historisch rijksmonument uit 1930. Hier, te midden van een indrukwekkend trappenhuis, brede gangen met marmeren tegelwerk en unieke details, heeft NetCompany Nederland een kantooromgeving gecreëerd die meerdere verdiepingen beslaat. Ook hebben ze de oude Bibliotheek omgevormd tot hun bedrijfsrestaurant, wat een prachtig samenspel tussen verleden en heden oplevert.

Vervolgens ging de reis verder naar de oude directeursvilla van de Afdeling Physica en Electrotechniek van de Polytechnische School (nu TU). Hier heeft NetCompany Nederland niet alleen kantoorruimte gecreëerd, maar ook een inspirerende vergaderlocatie. Daarna was het de beurt aan het moderne acht verdiepingen tellende pand ISH, dat is omgetoverd tot een innovatieve kantooromgeving met hybride werkmogelijkheden en verschillende vergaderfaciliteiten, waaronder flexibele overlegpods.

Aanpak

NetCompany Nederland vertrouwde op HYKI Interior Affairs om hun visie in elk van deze uiteenlopende kantoorruimtes tot leven te brengen. Door zorgvuldig ontwerp en vakkundige uitvoering is elke locatie getransformeerd tot een functionele en inspirerende werkomgeving. De historische elementen zijn gecombineerd met moderne voorzieningen om een unieke sfeer te creëren die het welzijn en de productiviteit van medewerkers bevordert. NetCompany Nederland’s toewijding aan innovatie en hoogwaardig werk is duidelijk zichtbaar in elk van deze prachtige kantoren.

Elk detail is met
zorg en stijl
vormgegeven

De aanpak van HYKI kenmerkt zich door het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever en te luisteren naar hun visie, is HYKI in staat geweest om een interieur te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Zandkamer. Elk element is zorgvuldig gekozen en geplaatst, waardoor de ruimte een gevoel van verfijning en gastvrijheid uitstraalt.