HYKI heeft een pracht project mogen verzorgen voor QDelft. QDelft ontwikkelt, beheert en onderhoudt technisch hoogwaardige maatwerksoftware. Door een forse groei hebben we voor QDelft ism Saskia Kitzmann Vreede van ATOP als architect een prachtig project opgeleverd. Ruim 5 jaar geleden betrok QDelft het huidige pand aan het Mijnbouwplein. Wat toen zeeën van ruimte leek is nu een te krap jasje geworden. De huidige locatie is gebeleven, maar daarnaast heeft QDelft de voormalig directeurswoning Natuurkunde en Elektrotechniek en het nieuw gebouwde ISH betrokken.

De directeurswoning, binnen Q ook wel de ‘Villa’ genoemd, is niet ver weg. Op iets meer dan 100 meter afstand van de huidige locatie aan de Kanaalweg staat dit eveneens karakteristieke pand en het moderne ISH gebouw. De hooglerarenwoning is onderdeel van het voormalig universiteitsgebouw van Natuurkunde en Elektrotechniek, oorspronkelijk gebouwd in 1902, en grondig verbouwd.

Moderne vergaderruimten, werkplekken, pantry´s en brainstorm ruimten aan alles en iedereen is gedacht. Wat een prachtig project is het geworden.

Loading...

Download brochure

Ontvang onze brochure in uw inbox door onderstaande gegevens in te vullen.